Menú d'eines

Cercador

18 de juny de 2018


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Segona fase d'admissió a CFGM (setembre)

Pas 1. Calcular les places vacants

Un cop finalitzada la matrícula i la gestió de la llista d’espera, el personal de secretaria del centre (amb la supervisió de la direcció) ha d’informar de les places vacants a fi que es pugui difondre l’oferta de places per a la segona fase d’admissió als cicles formatius de grau mitjà, que es du a terme el mes de setembre.

>> A la GEDAC, cal introduir aquesta dada a la pantalla Gestió de vacants per a període extraordinari d’admissió del mòdul Preinscripció.

 

Pas 2. Difondre la informació

En la data prevista, l’equip directiu ha d'especificar en els espais reservats la informació sobre el segon procés d’admissió (calendari, oferta de places vacants).

>> A l’aplicació GEDAC podeu publicar el document de l’oferta, que es pot imprimir des de l’aplicació (Preinscripció > Llistats d'oferta).

 

Pas 3. Gestionar el segon procés d’admissió

Només els alumnes que han participat en el procés de preinscripció i que no se'ls ha assignat cap plaça, o bé no s'han pogut matricular, poden participar en el segon procés d’admissió.

Els participants que vulguin ampliar les peticions de la sol·licitud de preinscripció, d’entre les places vacants existents, ho han de fer mitjançant un formulari electrònic. Per tant, els centres no han de recollir sol·licituds en paper en aquest procés.

Finalment, GEDAC fa l’assignació de les places i cada centre ha de publicar al seu tauler d’anuncis la llista d’alumnes admesos com a resultat d’aquest procés extraordinari d’admissió.

>>> A l’aplicació GEDAC, heu de descarregar el PDF corresponent i imprimir-lo.

 

Data d'actualització: 5 d'abril de 2018

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats