Menú d'eines

Cercador

22 de gener de 2019


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Preinscripció i matrícula

Les novetats principals per aquest curs 2018-2019

  • Tots els ensenyaments

Cal indicar una adreça electrònica per rebre la informació del procés.
 

  • P3, 1er d'ESO i  la resta de nivells dels ensenyaments d’educació infantil, primària i ESO si han demanat expressament plaça d’ofici a la sol·licitud

Ampliació de peticions per a l’assignació d’ofici. El Departament comunica, per correu electrònic, a les famílies que poden ampliar la sol·licitud i incorporar fins a cinc noves peticions d’ofici, d’entre els centres que tinguin vacants després d’haver fet la primera fase de l’assignació. Les famílies podran accedir a la sol·licitud per fer l’ampliació de les peticions, mitjançant un enllaç que trobaran en el missatge electrònic, en el qual també podran consultar les vacants.
 

  • Cicles formatius d'FP de grau mitjà

Gestió centralitzada a GEDAC de la preinscripció al setembre. Els alumnes que hagin participat en el procés de preinscripció de cicles formatius de grau mitjà al juny i no n'hagin obtingut plaça, o malgrat obtenir plaça no s'hagin matriculat, rebran un missatge electrònic amb un enllaç per accedir a la sol·licitud i fer les noves peticions telemàticament.
 

  • Cicles formatius d'FP de grau superior

Sol·licitud electrònica: implica la identificació de l’alumne/a i la persona que presenta la sol·licitud de forma electrònica. No cal presentar cap documentació d’identificació al centre perquè la sol·licitud es consideri presentada. Només en els casos que no es pugui recuperar la nota o validar els criteris al·legats, cal presentar la documentació acreditativa al centre que es demana en primera opció. 

Un alumne amb títol de tècnic de grau mitjà accedeix per la via 2 a un grau superior: Els alumnes que volen accedir a FP de grau superior acreditant només un títol de tècnic de grau mitjà accedeixen per la via 2, a diferència del curs anterior, en què s’assignava de les vacants resultants del procés. La nota que es tindrà en compte serà la nota mitjana del títol de tècnic d'FP al·legat, i no la de la formació relacionada amb l’accés a grau superior, a diferència de la preinscripció anterior.

Normativa

Resolució ENS/603/2018, de 27 de març, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2018-2019.

 Decret 10/2012, de 31 de gener, de modificació del Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics. 

Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics. 

Infantil i primària

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres i les aplicacions que s'han d'utilitzar. Curs 2018-2019

ESO

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres i les aplicacions que s'han d'utilitzar. Curs 2018-2019

Batxillerat

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres i les aplicacions que s'han d'utilitzar

Formació professional

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres i les aplicacions que s'han d'utilitzar.

Arts plàstiques i disseny

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres i les aplicacions que s'han d'utilitzar. Curs 2017-2018

Ensenyaments d'adults

Consulteu el calendari de preinscripció amb les tasques dels centres. Curs 2017-2018

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats