Menú d'eines

Cercador

22 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Qualificacions finals de batxillerat per a les PAU - 07/03/2019

El Departament d’Educació i el Departament d’Empresa i Economia, mitjançant l’Oficina d’Accés a la Universitat (OAU) de la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya de la Secretaria d’Universitats i Recerca, han acordat que, a partir d’aquest curs acadèmic, serà el Departament d’Educació qui facilitarà a l’OAU les qualificacions dels ensenyaments de batxillerat, la convocatòria i la matrícula d’honor. De cara a propers cursos, s’està treballant conjuntament, perquè també es pugui dur a terme l’intercanvi de qualificacions per als cicles de formació professional de grau superior i els cicles de grau superior d’arts plàstiques i disseny.

Properament us donarem instruccions per introduir les qualificacions d'aquests ensenyaments al RALC.

Així mateix, per tal de garantir la qualitat de les dades, és molt important que reviseu les dades identificatives de l’alumne i de la matrícula actual, atès que el director o directora del centre és el responsable de la integritat de les dades del Registre d'alumnes de Catalunya (RALC). En concret les dades referents a:

  1. Noms i cognoms
  2. Data de naixement
  3. Sexe
  4. Número i tipus de document d’identificació
  5. El nivell i la modalitat, en el cas de la matrícula de batxillerat, han de correspondre al que està cursant l'alumne.

 

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats