Menú d'eines

Cercador

20 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Punt d'informació sobre l'idCATmòbil al Saló de l'Ensenyament - 09/03/2018

Descripció imatge Punt d'informació sobre l'idCATmòbil al Saló de l'Ensenyament

 El Saló de l'Ensenyament, que enguany tindrà lloc del 14 al 18 de març, agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, famílies i professionals del món de l'ensenyament, amb l'objectiu d'oferir-los informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis.

Una de les principals novetats d'aquesta edició està relacionada amb la possibilitat de fer la preinscripció electrònica per als cicles formatius de grau superior per al curs 2018-2019. Per informar als alumnes sobre aquest tràmit, a l'estand central del Departament hi haurà un punt d'informació sobre l'idCATmòbil, que és el certificat digital que els permetrà fer la preinscripció a través d'internet. Per sol·licitar-la només cal disposar de DNI, TSI (targeta sanitària inidividual) i telèfon mòbil.

En el cas que els alumnes estiguin interessats en obtenir l'idCATmòbil ho podran fer en el mateix estand si porten la documentació esmentada. 

Els alumnes que compleixin els requisits per fer la preinscripció electrònica hauran de disposar, també, de l'identificador de l'alumne.

 

Més informació

Saló de l'Ensenyament 

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats