Menú d'eines

Cercador

27 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Preinscripció 2018-2019 - 19/02/2018

Es redueix el calendari i s’inicia el procés en la primera quinzena d’abril


El termini de presentació de sol·licituds del procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà el mes d’abril, a finals de la primera setmana o durant la segona setmana.

La Comissió Mixta del Departament d’Ensenyament i de les entitats municipalistes (Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya) va informar els dies 7, 8 i 9 de febrer de les novetats del calendari als representants de les direccions de centres públics i a les titularitats dels centres educatius privats.

Aquest calendari respon als canvis interns següents:

  • Davant la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa, reduir el temps des de l'inici de la preinscripció fins a la matrícula.
    El Departament ha ajustat el calendari amb la reducció de gairebé un mes aquest termini. Tot i aquest ajustament, la matrícula es farà igualment a finals de juny.
     
  • Amb l'ajustament del calendari, permetre que puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària un major nombre d’alumnes nouvinguts o d'alumnes que es trobin situacions de canvi (per exemple, de domicili), atès que s’inicia més tard la preinscripció.


Preinscripció als cicles formatius de grau superior

Enguany s’incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d’FP, amb la qual s’elimina la preinscripció en paper, com a primer pas en el repte de l'Administració electrònica i l'entrada necessària en el procés de preinscripció. 

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats