Menú d'eines

Cercador

19 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

El Departament renova el web - 12/11/2015

Web del Departament

El web del Departament d'Ensenyament s'ha redissenyat per facilitar l'accés multicanal i multidispositiu. És a dir, s'hi pot accedir des de tot tipus de dispositius: ordinador de taula, telèfons intel·ligents, tauletes de diferents sistemes... El portal s'ha dissenyat i construït seguint les premisses de la normativa de desenvolupament web publicada pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) relativa al compliment dels estàndards W3C, del disseny web responsiu (el que en anglès es coneix per responsive design) i de web únic (one web).

 

 

Principals novetats

  • Disseny adaptatiu: El web és accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil. Tota la informació està disponible per a tots els tipus d'usuaris en qualsevol moment ja que els continguts i l'estructura s'adapten per ser visibles i llegibles per a tots els dispositius.
  • Reorganització de la informació: Els continguts s'han organitzat de forma dinàmica i centrada en l'usuari amb l'objectiu d'esdevenir una plataforma de serveis.
    Nou espai d'actualitat: Amb les darreres notícies i reportatges que afecten la població en els àmbits gestionats pel departament.
  • Nova pàgina d'inici: S'ha replantejat d'acord amb els principis del disseny adaptatiu i la informació centrada en l’usuari, amb més preponderància del cercador, l'actualitat i els tràmits, així com els continguts més consultats.
  • Integració per facilitar la difusió per xarxes socials.  

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats