Menú d'eines

Cercador

27 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Programa de formació Summer Term 2015 - 20/05/2015

 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) serà la primera universitat espanyola a oferir un període lectiu d'estiu, conegut internacionalment com 'Summer Term'.

Durant aquest període, els estudiants poden cursar assignatures completes de més de deu títols oficials de manera intensiva durant tres setmanes, del 29 de juny al 17 de juliol.
Gràcies al Campus de Bellaterra, la Universitat pretén unir l'experiència acadèmica amb un entorn natural immillorable.

Aquesta iniciativa està pensada principalment per a futurs estudiants de la universitat que hagin començat batxillerat, cicles formatius o a preparar-se la prova de majors de 25 anys i vulguin tenir un primer contacte amb l'ambient universitari. Tot i així, les incripcions també estan obertes a estudiants ja matriculats que vulguin fer assignatures de manera intensiva. El termini d'inscripció finalitza el proper 2 de juny.

El projecte 'UAB Summer Term 2015' suposa importar per primera vegada al nostre país alguna cosa molt comú en universitats anglosaxones, cursos d'estiu intensius. D'aquesta manera, s'intenta promoure l'estudi universitari i facilitar la decisió dels alumnes a l'hora de triar una carrera o una altra.

Més informació

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats