Menú d'eines

Cercador

20 de novembre de 2019


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Campanya de sensibilització davant els riscos d’hivern - 28/11/2014

Com cada hivern, a Catalunya es produeixen fenòmens meteorològics puntuals que poden afectar el desenvolupament normal de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes.

Davant d’aquests fenòmens és convenient extremar les precaucions i conèixer quines són les mesures d’autoprotecció i els comportaments adequats que es poden adoptar per evitar els possibles riscos. És per això que, des de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, s'inicia la Campanya de sensibilització davant els riscos d’hivern:

Aquests consells d’autoprotecció també estan disponibles en castellà, anglès, francès, àrab, xinès i aranès. 

Aquest any es fa èmfasi en les mesures de prevenció d’incendis forestals a l’hivern, que són especialment importants per a totes les famílies que viuen en urbanitzacions amb boscos o en cases aïllades.

També es posa a disposició dels centres el facebook https://www.facebook.com/emergenciescat i el twitter @emergenciescat.

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment es pot contactar amb la Direcció General de Protecció Civil per mitjà del correu sensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat.

 

Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior
Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats