Menú d'eines

Cercador

28 de febrer de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

La Marató 2014: les malalties del cor - 15/09/2014

MaratóEl proper 20 d’octubre es posarà en marxa la campanya de divulgació a les escoles de La Marató de TV3 que en aquesta edició es dedicarà a les malalties del cor. Aquesta campanya, coordinada per la Fundació La Marató de TV3 amb el suport del Departament de Benestar Social i Família, s’adreça als alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer als joves aquestes malalties, així com promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

Les conferències es duran a terme del 20 d’octubre al 14 de desembre i són impartides per més de 300 professionals de la salut. Les xerrades es completen amb material gràfic i la projecció d’un vídeo educatiu editat especialment, que inclou testimoniatges mèdics i de persones afectades.

Inscripcions al Departament de Benestar Social i Família

En el cas que el vostre centre estigui interessat en participar-hi, us heu d’adreçar a l’oficina de Benestar Social i Família més propera o trucant al telèfon 012. Les escoles podeu escollir el dia i l’hora de les xerrades, que són gratuïtes. Per optimitzar al màxim els recursos disponibles cal que els centres agrupeu al màxim, tant el nombre d’assistents (grups a partir de 25 joves) com els horaris (concentrant xerrades als matins o a les tardes), perquè les sessions les pugui fer el mateix professional.

Si voleu més informació podeu trucar a la Fundació La Marató de TV3: 93 444 48 44.

Finalment, us recordem que La Fundació organitzarà, com cada any, el concurs Pinta La Marató.

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats