Menú d'eines

Cercador

13 de novembre de 2019


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Revetlla de Sant Joan - 06/06/2014

Revetlla

Arriba l’estiu i Catalunya s’omple de festes populars, de celebracions ancestrals i de revetlles. En aquestes celebracions és molt tradicional utilitzar el foc i els focs d’artifici. Per gaudir-ne amb seguretat, cal prendre consciència del risc que comporta la manipulació del material pirotècnic.

La Generalitat de Catalunya, amb associacions de municipis, associacions de colles de diables i bestiari i de majoristes de focs d’artifici, han elaborat un seguit de materials. Els infants i els joves hi trobaran indicacions sobre la manipulació correcta de la pirotècnia i sobre la supervisió que n’han de fer les persones adultes. Aquest any es fa un èmfasi especial en la necessitat de prevenir els incendis forestals que poden ser provocat pel material pirotècnic. Recordeu als vostres alumnes que no tirin coets a menys de 500 m de les zones boscoses i que vigilin amb els petards, sobretot quan fa vent i calor.

Per fer arribar i interioritzar de forma correcta i professional els missatges de precaució al vostre alumnat és imprescindible el vostre suport i ajut. I també creiem que amb la vostra dedicació podrem aconseguir que tots gaudim de les festes i de les tradicions amb molta més seguretat.

Materials de la Campanya "Feu la festa amb seguretat": www.gencat.cat/revetlles

Consells de protecció civil de “Revetlles amb precaució”: twitter @emergenciescat i al facebook emergenciescat

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats