Menú d'eines

Cercador

13 de novembre de 2019


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Comença el programa 3D per als instituts - 10/09/2013

L’inici del curs escolar als centres educatius de secundària és també el punt de partida del programa delegats en 3D impulsat des de la Direcció General de Joventut. Aquest programa pretén treballar la participació des d’un punt de vista integral, partint de la idea de què la millor manera d’aprendre a participar i a organitzar-se és a través de la pròpia pràctica participativa. L’alumnat, a través de la figura del delegat de classe i el suport del tutor portarà a terme un projecte al llarg del curs que comportarà la necessitat d’organitzar-se, assumir tasques i prendre decisions de forma conjunta.

Per tal d’implementar el programa s’ofereix el suport a través de materials pedagògics i l’assessorament d’una persona especialista en participació que es desplaçarà al centre per a formar i acompanyar a delegats i tutors durant tot el procés.

El 3D és doncs, una eina per educar en la participació, per aprendre a Debatre, Dinamitzar i Decidir; una eina, en definitiva, per educar els i les joves a ser ciutadans crítics i compromesos amb el seu entorn.

Les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre.

Més informació i inscripcions

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats