Menú d'eines

Cercador

26 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Pla d'emergències davant les nevades - 12/11/2012

Com cada hivern, a Catalunya es produeixen fenòmens meteorològics puntuals que poden afectar el desenvolupament normal de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes. Ens referim concretament a les fortes nevades que es poden produir, tant a les comarques de muntanya com a la resta del país.

Davant d’aquests fenòmens és convenient extremar les precaucions i conèixer quines són les mesures d’autoprotecció i els comportaments adequats que es poden adoptar per evitar els possibles riscos. És per això que la Generalitat de Catalunya, a través de la Campanya de prevenció i sensibilització davant el risc de nevades, fa difusió de les mesures d’autoprotecció que es poden prendre davant les diferents situacions de risc. Es poden trobar aquests consells a la pàgina web del Departament d'Interior. Es poden també consultar aquests consells d’autoprotecció al twitter @emergenciescat i retuitejar-los per tal d’augmentar-ne la difusió.

Aquests consells també estan disponibles en castellà, anglès, francès, àrab i xinès. A més, es poden trobar consells davant el risc d’allaus  i d’onada de fred.

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats