Menú d'eines

Cercador

26 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Debat en línia previ a la Jornada de reflexió del Consell escolar de Catalunya - 21/09/2012

Benvolgut director / Benvolguda directora,

Em plau informar-te que el Consell Escolar de Catalunya, seguint una tradició iniciada fa més de vint anys, celebrarà el proper 10 de novembre la Jornada de reflexió "L'impacte i la contribució de les tecnologies digitals en l’educació".

La finalitat d'aquest esdeveniment és aportar informació, generar sinergies i crear col·lectivament coneixement sobre un assumpte cada cop més rellevant per a l'evolució de l'educació i, per tant, de la nostra societat. Amb la Jornada pretenem estimular la reflexió dels professionals de l'educació, així com la de tota la comunitat educativa, i contribuir a la formulació de visions del futur, tant de les TIC en l'educació com de la mateixa educació en el seu conjunt.

Tradicionalment, les Jornades de reflexió del Consell han estat presencials, tal com ho serà la del 10 de novembre. Tanmateix, enguany, per primera vegada, la Jornada anirà precedida d'un debat en línia oberta tota la comunitat educativa de Catalunya. D'aquesta manera pretenem facilitar la participació i l'aportació d'idees i superar els límits d'espai, temps i participació que un acte exclusivament presencial imposa. Amb aquesta finalitat hem posat en marxa l'entorn Consescat, al qual et convido a donar-te d'alta i a difondre'l entre el professorat i les famílies del teu centre. 

En nom del Consell Escolar de Catalunya estic demanant als diversos sectors de la comunitat educativa que expressin les seves aspiracions i els seus punts de vista sobre les interrelacions entre l'educació i les TIC amb vocació constructiva i de futur. En aquesta línia, és molt important que les persones que com tu exerceixen la funció directiva s'impliquin en aquest debat i per això, seguint el mandat del Consell, em permeto demanar la teva col·laboració.

Aquest debat s'inicia formalment el dia 25 de setembre. La síntesi de les aportacions que es facin durant les sis setmanes fins a la Jornada de reflexió del 10 de novembre serà la base de l'informe que el Consell Escolar de Catalunya farà respecte del paper de les tecnologies digitals en l'educació. 

Em permeto demanar la teva col·laboració amb el convenciment que és fonamental per a l'èxit d'un debat necessari i llargament ajornat. Aquesta col·laboració pot adoptar la forma que consideris més convenient, com ara, participació en els grups de debat, reflexions en nom propi o d'un grup en el blog de Consescat, síntesi de recerques i documents rellevants, etc. Estic a la teva disposició per a qualsevol aclariment i agraeixo d'avançada la teva implicació en aquest procés de reflexió i en la seva difusió. 

Ben cordialment,

 

Ferran Ruiz Tarragó

President del Consell Escolar de Catalunya

 

Barcelona, 20 de setembre de 2012 

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats