Menú d'eines

Cercador

19 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Premis Extraordinaris de Batxillerat - 09/03/2012

La Direcció General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat introdueix algunes novetats, a partir d'aquest curs, en l’organització dels Premis Extraordinaris de Batxillerat amb les quals es vol potenciar una major participació dels alumnes.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial de l’excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Els canvis més rellevants que s’introdueixen als premis per als alumnes del curs 2011-2012 són els següents:

  • s’avança la publicació de la Resolució dels premis al mes de març
  • els alumnes hauran de fer la inscripció de l’1 al 8 de juny
  • les inscripcions s’han de lliurar als Serveis Territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona no més tard del 22 de juny
  • les proves es realitzaran el 3 de juliol (en convocatòries anteriors es feia el mes de setembre)
  • el premi consistirà en un diploma i una plaça gratuïta a una Escola Oficial d’Idiomes durant un curs, per matricular-se de l’idioma que desitgi l’alumne o alumna 
  • l’acte oficial de lliurament del premi serà a l’inici del mes de setembre

Ben segur que aquests canvis beneficiaran  els alumnes, ja que els permetrà realitzar la prova tot just acabat el batxillerat i les PAU. D'aquesta manera no hauran d’esperar el mes de setembre per fer-la, època en què ja estan més pendents dels estudis universitaris que realitzen, que no pas d’uns exàmens relacionats amb el batxillerat que han cursat.

L'objectiu de la  Direcció General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat és potenciar els Premis Extraordinaris de Batxillerat, raó per la qual es demana la col·laboració dels equips directius per tal de difondre aquesta informació entre els alumnes del centre.

 

Més informació

Resolució ENS/388/2012, d'1 de març, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió dels Premis Extraordinaris de Batxillerat corresponents al curs 2011-2012.

Fer el tràmit a l'OVT

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats